veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze service?

Op deze pagina vind je een overzicht van de meeste gestelde vragen.

Welk type lunch bieden jullie aan?

Wij vinden het belangrijk dat iedereen naar wens kan genieten van de lunch. Daarom stem je samen met ons jouw favoriete items samen. Denk hierbij aan een salade, warme maaltijd, brood met spreads, soep, biologische kaas en scharrelvleeswaren en nog veel meer. Je kunt hiervoor vrijblijvend een proeflunch of info aanvragen.

Welke prijzen hanteren jullie?

Afhankelijk van jouw lunchvoorkeuren en aantallen kan je genieten van een Buurtboer lunch vanaf € 5,- per persoon.

Hebben jullie vega, vegan of glutenvrije opties?

Zeker! We zijn gek op vega en vegan opties voor zowel onze spreads, soepen, salades als maaltijden. Ook hebben we een ruim glutenvrij assortiment en bespreken we graag jouw persoonlijke voorkeuren.

Hoe gaan jullie om met voedselverspilling?

Voedselverspilling is – zoals je wellicht weet – een wereldwijd groot probleem. Maar liefst één derde van het geproduceerde voedsel wordt weggegooid door consumenten, bedrijven en restaurants. Als foodbedrijf nemen we daarom onze verantwoordelijkheid heel serieus. We plannen de lunches op maat in, en hebben daardoor weinig tot geen waste. Eventuele overschotten leveren wij aan de Voedselbank en lokale organisaties. Meer weten? 

Wie zijn jullie leveranciers?

Wij hebben onze lokale partners uitgekozen met duurzaamheid in het achterhoofd. Zo werken onze leveranciers op duurzame wijze, leveren ze een bijdrage aan zo min mogelijk voedselverspilling en creëren kansen voor mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt. Veel van onze leveranciers werken met biologische grondstoffen en maken de lunch items met de hand. Zo garanderen we samen een gevarieerde en verantwoorde lunch voor mens en milieu. Meer weten? Klik hier.

Zijn jullie producten biologisch?

Een groot gedeelte van ons ons assortiment is biologisch. Om een biologisch keurmerk (SKAL) te behalen, dien je je streng te houden aan de regelgeving van de EU. Met name voor kleine leveranciers kan dit een uitdaging zijn. Daarom werken wij ook met leveranciers die duurzaam produceren met bijvoorbeeld scharrelvlees of seizoensproducten.

Op welke dagen en tijden leveren jullie?

Wij leveren jouw lokale lunch van maandag t/m vrijdag tussen 08:00 uur en 12:00 uur. Onze bezorger levert de dagverse producten tot in jullie kantoor en neemt de overgebleven kratten gemakkelijk mee retour.

Hoe werkt het bestelproces?

Iedere week geef je jouw lunch door via de “Mijn Buurtboer Omgeving”. Op basis van jouw voorkeuren leveren wij de week erna een lekkere en lokale lunch.

Wat is de minimale afname?

We hanteren een minimale afname van 50 lunches per week. Je bepaalt zelf hoe je hier invulling aan wilt geven. Bijvoorbeeld 5 dagen met 10 collega’s, 1 dag met 50 collega’s of 2 dagen met 25 collega’s.

Hebben jullie een oplossing voor wisselende aantallen?

Wisselende aantallen zijn geen probleem, we bieden graag flexibiliteit. In onze “Mijn Buurtboer Omgeving” kan je – indien nodig –  wekelijks hoeveelheden en voorkeuren wijzigen(uiterlijk op donderdag). Zo houden we rekening met collega’s die afwisselend thuiswerken of wanneer je een aanpassing wenst in het lunchaanbod.

Hoe berekenen jullie de portiehoeveelheid van o.a. brood, salades en spreads?

Aan de hand van het opgegeven aantal lunches en jullie voorkeuren berekenen wij de porties.  Daarnaast kijken we samen naar jullie eetgewoontes. Zijn je collega’s grote salade fans of eten ze juist kleine porties? Wat is de verhouding man/vrouw en hoe ziet een ideale lunch eruit? Daar houden we graag rekening mee.

Hebben jullie een opzegtermijn?

Iedere dag werken wij hard om de lekkerste lunch voor jouw kantoor te regelen. Wil je – om welke reden dan ook – stoppen met De Buurtboer, dan hanteren we een opzegtermijn van een maand.

Waar kan ik de algemene voorwaarden teruglezen?

Die vind je hier terug.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Neem gerust contact op met ons. Wij helpen je verder.

Neem contact op

Probeer een proeflunch

Trek gekregen? Vul hieronder je gegevens in, dan nemen we contact met je op om een proeflunch in te plannen.

Liever eerst meer informatie, neem contact met ons op of vraag jouw brochure aan.

 

 

Vraag een proeflunch aan