samen, duurzaam, lekker en lokaal lunchen

Onze visie

Wij geloven dat een goede lunch op kantoor écht een verschil kan maken. Voor jouw bedrijf, je collega's en iedereen in de voedselketen. Voor vandaag en de toekomst.

De Buurtboer luncht samen.

Goed eten doe je samen. Aan een lunchtafel vol verrassende en bekende smaken, terwijl je een goed gesprek met je collega’s voert.

Vertel wat over je chaotische gezinsochtend, je feestelijke weekend of juist wat je dwars zit. Misschien lukt het zelfs om je werk en telefoon even te laten voor wat het is. Want samen lunchen kan écht een moment van rust en connectie zijn.

 

De Buurtboer luncht duurzaam.

Wij zorgen dat iedereen met een goed gevoel aanschuift. De Buurtboer werkt samen met lokale leveranciers die kiezen voor duurzaamheid, seizoensgebonden en veelal biologisch.

We strijden actief tegen voedselverspilling en bezorgen onze lunches volledig elektrisch. Ons aanbod bestaat uit veelal biologische producten en scharrelvlees, maar we zijn ook dol op vega en vegan opties. Zo werken we samen aan een duurzamere wereld. Voor nu, en in de toekomst.

meer weten over onze visie op duurzaamheid?

De Buurtboer luncht bewust.

Een gezonde lunch is belangrijk, zo zit je de hele dag boordevol energie. Wij houden van variatie, met heel veel seizoensgroenten, vezels en (plantaardige) eiwitten. Gezond lunchen gaat over bewust kiezen. Voor een lekkere salade of juist die boterham met chocopasta.

Want iedere dag is anders. De Buurtboer kiest voor veelal biologisch en topkwaliteit. Zo kan jij met een gerust hart bewust genieten van je lunch. Gewoon je gezonde verstand gebruiken.

 

De Buurtboer luncht lekker.

Eén lunchtafel, een veelvoud aan smaken. Van knisperende salades tot verwarmende maaltijden en ambachtelijk brood.

Met echt lekkere vegan of vega opties tot scharrelvleeswaren en biologische kaas. We verrassen je graag, maar omarmen ook jouw persoonlijke eetgewoontes. En het allerbelangrijkste: We maken jouw lunch ongelooflijk lekker.

bekijk ons assortiment