vers uit de oven

Brood

Van knapperig stokbrood tot ouderwetse boterham. We kunnen iedere dag weer opnieuw genieten van ovenvers brood. Zoveel wensen, zoveel mogelijkheden. Daarom werken we samen met verschillende lokale bakkers die de lekkerste creaties maken uit iedere regio.

Bbrood

Het Amsterdamse Bbrood is volledig gericht op puur desembrood. Met elf winkels in Amsterdam en Oost Afrika, staat het vakmanschap en hun missie om gezonde voeding voor iedereen beschikbaar te maken voorop. Bbrood werkt vanuit de biodynamische landbouw filosofie, en omarmt het boeren in zijn puurste vorm. Zo maken zij duurzaam brood, op een duurzame manier en de wereld beetje bij beetje beter.

Jordy's Bakery

Brood bakken is de Rotterdamse Jordy Klootwijk met de paplepel ingegoten. Zijn opa stond aan de voet van de Rotterdamse bakkerijen Klootwijk. Om zijn eigen weg in te slaan heeft Jordy een bakkersopleiding in Amerika gevolgd aan het befaamde French Culinary Institute. Jordy’s Bakery staat voor een kwalitatief goed product waar niet mee is gerotzooid en dat vooral erg lekker smaakt. Van maisbrood tot desem-spelt, bij Jordy’s ben je aan het juiste adres.

De Haarlemse Bakker

De Haarlemse Bakker – gerund door de familie van Esdonk –  bestaat sinds 2000 en heeft negen fysieke winkels in Haarlem en omstreken. De bakker heeft een ruim aanbod aan (volkoren) granen of zadenbrood. Ze experimenteren graag met nieuwe smaken, maar omarmen ook de standaard boterham. Rob van Esdonk: “Kwaliteit en service hebben we hoog in het vaandel staan.”

Lekker Brood

Deze Haagse favoriet is in 2012 ontstaan met de ambitie om de grootste biologische en sociale bakkerij van Zuid-Holland te worden. Elk brood wordt met aandacht samengesteld en gekneed voordat het de stenen ovenvloer opgaat.

Het ambachtsproces duurt 48 uur. Het grootste deel van de medewerkers van Lekker Brood heeft een afstand tot de arbeidsmarkt. Op die manier werken ze met duurzame grondstoffen, en dragen bij aan een duurzame arbeidsketen.

Probeer vrijblijvend een proeflunch met 50% korting

Trek gekregen? Vul hieronder je gegevens in, dan nemen we contact met je op om een proeflunch in te plannen.

Liever eerst meer informatie, neem contact met ons op of vraag jouw brochure aan.

Proeflunch lunch op kantoor