Zo werkt het

Geregeld in vier stappen

Bij De Buurtboer maken we het graag makkelijk voor je. Want de werkdag brengt soms al genoeg uitdagingen met zich mee. We laten je zien hoe lekker samen, duurzaam en bewust lunchen kan zijn.

zo werkt het

Stap 1. Plan je proefweek in

Onze proefweek is de beste manier om De Buurtboer te ervaren. We nemen jouw werksituatie met je door en bespreken de voorkeuren. Met hoeveel collega’s lunch je samen? Is dit iedere dag of een paar keer per week? Kan je ons iets vertellen over de samenstelling van de groep? Wat vind je belangrijk? En het allerbelangrijkst: hoe ziet jullie ideale lunch eruit?

Je ontvangt een persoonlijk voorstel en we plannen graag een proefweek in. Inderdaad, je mag een week lang proeven en genieten! Uiteraard wanneer het jou uitkomt. Tijdens de proefweek houden we contact om eventuele aanpassingen of wensen volledig met je af te stemmen. Aan het einde van de proefweek weet je precies wat je van De Buurtboer kunt verwachten.

Stap 2. Een op maat gemaakt aanbod

Bij De Buurtboer maken we het graag persoonlijk. Want iedereen is anders, en je hebt niet elke dag trek in hetzelfde, toch? Daarom maken we een op maat gemaakt lunchaanbod, afgestemd op jouw persoonlijke voorkeuren.

Misschien zijn jullie gek op salades, kies je voor een warme maaltijd of zet je liever je tanden in een lekkere boterham met je favoriete vleeswaren. En allergieën of wensen van je collega’s? Regelen we ook voor je! We hebben een ruim assortiment met vega, glutenvrije of vegan opties.

De Buurtboer levert jouw lunchfavorieten maar zorgt ook voor de nodige dosis inspiratie. Krijg jij al trek?

bekijk ons assortiment

Stap 3. Duurzaam en 100% elektrisch bezorgd

We maken flink wat kilometers om onze lokale lunch bij jou op kantoor te bezorgen. Daarom is elektrisch bezorgen voor ons een no-brainer. Op die manier dragen we in het hele proces bij aan een duurzame keten. Onze busjes zijn stiller, schoner en hebben minder CO2-uitstoot dan een brandstofauto.

Voor onze bezorging werken we samen met partner XP koeriers. Zij helpen ons om jouw favoriete lunch snel, gekoeld, veilig en duurzaam op kantoor af te leveren. Via een handig tracking systeem blijf je nauwkeurig op de hoogte waar de chauffeur zich bevindt. Zo kan je zonder uitkijken naar het favoriete moment van de dag. Wij leveren momenteel in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en omstreken.

Stap 4: Lunch lekker samen

Geloof ons, samen eten is goed voor je. Aan een lunchtafel vol verrassende én bekende smaken, terwijl je een goed gesprek met je collega’s voert.

Vertel wat over je chaotische gezinsochtend, je feestelijke weekend of juist wat je dwars zit. Misschien lukt het zelfs om je werk en telefoon even te laten voor wat het is. Want samen lunchen kan écht een moment van rust en connectie zijn.

Probeer vrijblijvend een proeflunch met 50% korting

Trek gekregen? Vul hieronder je gegevens in, dan nemen we contact met je op om een proeflunch in te plannen.

Liever eerst meer informatie, neem contact met ons op of vraag jouw brochure aan.

Proeflunch lunch op kantoor