pure ambacht

Van de slager

Onze slagers weten waar ze het over hebben. Want alleen door iedere dag bewust en vol aandacht te werken, kan je een mooi product op tafel zetten. En die smaak van aandacht en kwaliteit, dat proef je.

Waterlant's Weelde – Natuurvlees –

Jasper Poldervaart maakte kennis met het slagersvak bij een biologische slagerij in Eindhoven. Na het starten van zijn eigen slagerij in Amsterdam-Oost nam hij in 2020 Waterlant’s Weelde – Natuurvlees in Oosthuizen over van de familie Splinter, die al drie generaties in het vak zit.

 Waterlant’s Weelde werkt met Blonde d’Aquitaines uit het veenweidegebied Waterland. Hier lopen de runderen buiten en krijgen ze duurzaam geteelde voeding zonder soja. De varkens komen van een Franse boerderij – Porc du Grain. Slager Jasper kiest bewust voor deze boerderij omdat de dieren vrij loslopen in de natuur, en de biggen bij hun moeder blijven. Voor de kip maakt Jasper gebruik van de Nederlandse en biologische Polderhoen en bieden ze ook de Gildehoen aan.

Brandt & Levie

Brandt & Levie is ontstaan vanuit het idee om een eigen worstmakerij te starten, waar met de hand worst wordt gemaakt van duurzaam gehouden Nederlandse en biologische varkens. Chefs Geert Wersch, Jiri Brandt en Samuel Levie reisden af naar Italië en deden veel ervaring op bij slagers zoals de familie Savigni en Dario Cecchini. Sinds 2011 maken ze de beste charcuterie van het beste vlees. Brandt & Levie werkt uitsluitend samen met varkens van bevriende boeren die voldoen aan de hoogste standaard van dierenwelzijn. Daarnaast zie je het gehele varken terug in hun diverse assortiment, zodat er niets verloren gaat. 

Frank’s Smoke House

Bij deze Amsterdamse rokerij volg je letterlijk je neus. Frank Heyns rook avontuur begon in Zweden, 1984. Daar leerde hij forel roken en werd gegrepen door de simpele oervorm van conserveren. Terug in Amsterdam begon hij een hobby rokerij in de achtertuin. Frank’s Smoke House werkt met kleine, zorgvuldig geselecteerde vlees en vis uit duurzame bronnen. Traditioneel, duurzaam en ontzettend lekker.

Keurslagerij van Linschoten

Een begrip in Rotterdam. Al sinds 1908 zit Keurslagerij van Linschoten in de wijk Kralingen waar Hubert Peter samen met zijn vrouw Franny  zoon David aan het roer staat. De slagerij werkt samen met boeren afkomstig uit Nieuw-Lekkerland. Het Nederlandse rundvlees graast op maar liefst 16 hectare weiland, met volop ruimte. Megastallen zijn niet aan hen besteed. De producten kenmerken zich door pure smaken en ambacht.

Probeer vrijblijvend een proeflunch met 50% korting

Trek gekregen? Vul hieronder je gegevens in, dan nemen we contact met je op om een proeflunch in te plannen.

Liever eerst meer informatie, neem contact met ons op of vraag jouw brochure aan.

Proeflunch lunch op kantoor