de perfecte basis

Spreads en meer

Soms is een broodje met een lekkere spread alles wat je nodig hebt. Door ons diverse aanbod aan smaken kan je iedere dag variëren. Van klassieke huisgemaakte pesto tot een spannende groentespread.

Bellamy’s

De chefs van Bellamy’s weten precies wat je op je brood wilt smeren. Soms wil je wat nieuws proberen. Zoals een paddenstoelentapenade of Indiase dahlspread. En soms heb je trek in een bekendere smaak. Waar je ook zin in hebt, Bellamy’s maakt het voor je. Aan alle spreads geven ze een eigen twist, zoals frisse dille in een klassieke eiersalade. Hierdoor blijf je verrast, iedere dag opnieuw.

Groentegoed

Een lekkere en gezonde spread maken. Boordevol groenten en zonder toevoegingen. Jeroen Schuurman en Albert van der Veen gingen de uitdaging aan en kwamen met een heerlijk en divers aanbod. Zoals de Tomaat Americain, een alternatief voor de bekende variant. Super fris en met heel veel “verspilde” en lokale groenten, dus in alle opzichten een goed idee. Wij zijn fan van het eerste uur!

Nonnapepa

Een Argentijns-Italiaans familiebedrijf dat naast handgemaakte pasta’s ook de allerbeste spreads maakt van pure ingrediënten. Dat is Nonnapepa. Vernoemd naar Constanza’s oma Pepa, die een grote inspiratiebron voor haar was. Proef vooral Constanza’s pesto, zo heb  je ‘m nog nooit gehad. Eenvoud en precisie waar de Italiaanse keuken om bekend staat.

Lees het interview met Nonnapepa

Waterlant's Weelde – Natuurvlees –

Jasper Poldervaart maakte kennis met het slagersvak bij een biologische slagerij in Eindhoven. Bij Waterlant’s Weelde worden alle spreads huisgemaakt en staat respect voor de dieren voorop. De Blonde d’Aquitaines runderen krijgen duurzaam geteelde voeding zonder soja. De varkens komen van een Franse boerderij – Porc du Grain. Slager Jasper kiest bewust voor deze boerderij omdat de dieren vrij loslopen in de natuur, en de biggen bij hun moeder blijven. Voor de kip maakt Jasper gebruik van de Nederlandse en biologische Polderhoen en bieden ze ook de Gildehoen aan.

Vis van Henry

Henry liet een mooie carrière in de financiële wereld achter zich om te werken met eerlijke producten vol aandacht en liefde. Het werd duurzame vis. Een logische keuze want opa was visser. Als klein jochie ging Henry al mee makrelen roken. Vis van Henry koopt de producten bij eerlijke schippers, die met dagbootjes of een hengel zelf vangen. Je kunt de lekkerste visspreads maar ook lokaal warmgerookte zalm verwachten.

Vegan Masters

Een lekker plantaardig assortiment maken voor zowel vegans en alleseters. Met die missie begonnen Danny en Kirsten Vegan Masters. En geloof ons, dat is nog helemaal niet zo gemakkelijk. In samenwerking met verschillende chefs zijn klassieke spreads omgetoverd tot een vegan alternatief. Zodat je iedere dag of wekelijks een (h)eerlijk broodje kunt maken. Beter voor het milieu en ook nog eens aardig voor de dieren.

Florentin

De oprichter van Florentin, Benny Moshel, groeide op in een kunstenaarswijk in Tel Aviv waar hij leerde koken van zijn moeder. Eenmaal in Nederland besloot hij om de authentieke smaken van het Midden-Oosten met zoveel mogelijk mensen te delen. Bij Florentin hebben ze een passie voor goed, voedzaam en écht eten. Florentins biologische keuken is gevestigd in Mijdrecht waar ze de lekkerste spreads maken zonder toevoegingen. Wij kunnen geen genoeg krijgen van de hummus, tzatziki of auberginespread. Een lekkere basis voor op brood, maar ook genieten bij een salade. 

Probeer vrijblijvend een proeflunch met 50% korting

Trek gekregen? Vul hieronder je gegevens in, dan nemen we contact met je op om een proeflunch in te plannen.

Liever eerst meer informatie, neem contact met ons op of vraag jouw brochure aan.

Proeflunch lunch op kantoor