Leveranciers

Onze lokale leveranciers zijn het hart van De Buurtboer. Iedere dag weer leveren zij de mooiste producten. Met aandacht geteeld, gebakken of bereid. Veelal biologisch en met oog voor de wereld van morgen. En het allerbelangrijkste: alle lunchitems zijn ongelooflijk lekker.

Onze leveranciers zijn lokaal

Wij houden het graag simpel. Waar mogelijk worden onze producten en ingrediënten lokaal of in Europa geteeld en gemaakt. Zo beperken wij onze food miles en omarmen wij de mooie smaken uit de buurt. Een samenwerking met lokale leveranciers zorgt voor  beter eten, korte lijnen en sneller schakelen. 

 

Onze leveranciers zijn duurzaam

We hanteren een streng beleid om duurzaamheid bij onze partners. Zo werken wij waar mogelijk met biologische ingrediënten. We hebben een ruim assortiment aan vega en vegan opties en vinden het ook belangrijk dat leveranciers impact maken op sociaal gebied. Daarnaast zijn we met onze leveranciers in gesprek om zo veel mogelijk voedselverspilling te voorkomen. Zo werken we samen voor de wereld om ons heen en in de toekomst.

 

meer weten over onze visie op duurzaamheid?

Onze leveranciers zijn bewust

Gezondheid is een belangrijk onderwerp. De Buurtboer is samen met onze leveranciers verantwoordelijk voor de dagelijkse of wekelijkse lunch van menig bedrijf.  We nemen die rol heel serieus en proberen op een positieve manier iedereen te “nudgen” richting een bewuste keuze. Daarom gebruiken onze leveranciers lekker veel groenten, vezels en (plantaardige) eiwitten in het assortiment. Maar ook de beste kwaliteit guilty pleasures. Zo kan jij bewust blijven genieten. Gewoon je gezonde verstand gebruiken.

 

 

Onze leveranciers zijn lekker

Nou ja, met name de producten van onze leveranciers natuurlijk. Zo staat jouw lunchtafel iedere keer vol met een veelvoud aan smaken. Samen met onze lokale partners werken we dagelijks met enorm veel plezier zodat jij kunt blijven genieten van een verrassend en herkenbaar aanbod. Afgestemd op jouw voorkeuren, met de nodige inspiratie vanuit ons. Want het belangrijkste is: genieten moet altijd het belangrijkste ingrediënt blijven.

bekijk ons assortiment