onze missie

De Buurtboer verandert lunchen op kantoor voorgoed.

Ons eetgedrag is de afgelopen jaren enorm veranderd. Zo vinden we het steeds belangrijker om te weten waar onze producten vandaan komen en kiezen we vaker voor kwaliteit. We werken hard, maar wél in combinatie met de nodige ontspanning. We willen fit en lekker in ons vel zitten, maar ook genietmomenten behouden. We willen ontzorgt worden en duurzamere eetkeuzes maken, maar wél op onze eigen manier. Kortom, we willen best veel.

De Buurtboer laat je zien hoe lekker samen lunchen, bewuster ervaren en échte connectie kan zijn.

We geloven in lokale, duurzame producten met oog op kwaliteit en inspiratie. We verrassen graag met nieuwe smaken, maar omarmen ook jouw persoonlijke eetgewoontes. En het allerbelangrijkste: we maken jouw lunch ongelooflijk lekker.

bekijk ons assortiment

Onze werkwijze

De Buurtboer biedt een lokale, kwalitatieve en flexibele kantoorlunch aan. Met verrassende, seizoensgebonden producten, geleverd in een gerecyclede krat. Samengesteld op basis van jouw wensen en een goede portie inspiratie.

Van prikkelende salades, tot verwarmende soepen en ambachtelijk brood. Met écht lekkere vegan of vega opties tot scharrelvleeswaren en biologische kaas.

De Buurtboer strijdt actief tegen voedselverspilling. Doordat we op maat inkopen hebben we vrijwel geen waste. Krijg jij al trek?

 

Ons doel?

In 2030 inspireren we elke week 100.000 mensen om samen, bewuster en beter te eten op kantoor.