verrassende combinaties

Salades

Wil je een makkelijke en lekkere manier om je dagelijkse portie vitaminen binnen te krijgen? Zoek dan niet verder! Onze salades bevatten knapperige seizoensgroenten, vullende koolhydraten en (plantaardige) eiwitten. Een goede aanvulling of alternatief voor de boterham.

CRAVE Good Food

De Australische Claire Sullivan startte haar bedrijf 10 jaar geleden omdat ze lekkere en voedzame ready to eat salades miste in Amsterdam. Met haar ruime ervaring als chef en eigen cateringbedrijf zette ze CRAVE op, dit bleek een schot in de roos. Bij CRAVE Good Food werken ze met 100% biologische ingrediënten, en houden ze van “good comfort food”. Claires internationale kookervaring levert een rijk palet aan smaken op die je terugziet in haar diverse en heerlijke assortiment van salades.

Uit De Keuken Van Maass

Jeroen Maass startte in 1998 zijn biologische cateringbedrijf na ervaring te hebben opgedaan in diverse gerenommeerde restaurants. Hun missie? Gezonde, lekkere en eerlijke maaltijden en salades te maken. Dus zonder toevoegingen en pure smaken. Er wordt op bestelling gekookt, dus zo min mogelijk voedselverspilling.  Omwille van duurzaamheid en dierenwelzijn maken ze de lekkerste vegetarische gerechten. De Zuid-Afrikaanse Louise du Toit is het grote brein achter de recepten met wereldse smaken.

Probeer vrijblijvend een proeflunch met 50% korting

Trek gekregen? Vul hieronder je gegevens in, dan nemen we contact met je op om een proeflunch in te plannen.

Liever eerst meer informatie, neem contact met ons op of vraag jouw brochure aan.

Vraag een proeflunch aan