boordevol energie

Maaltijden

Warm lunchen heeft zo zijn voordelen. Je eet makkelijker een portie groenten en zit langer vol. Niet voor niets wordt er soms met een schuin oog naar “ons” boterhammetje kaas gekeken. Ideaal voor een internationale groep maar ook doodnormale, harde werkers.

Uit De Keuken Van Maass

Jeroen Maass startte in 1998 zijn biologische cateringbedrijf na ervaring te hebben opgedaan in diverse gerenommeerde restaurants. Hun missie? Gezonde, lekkere en eerlijke maaltijden en salades te maken. Dus zonder toevoegingen en pure smaken. Er wordt op bestelling gekookt, dus zo min mogelijk voedselverspilling.  Omwille van duurzaamheid en dierenwelzijn maken ze de lekkerste vegetarische gerechten. De Zuid-Afrikaanse Louise du Toit is het grote brein achter de recepten met wereldse smaken.

Probeer vrijblijvend een proeflunch

Trek gekregen? We nemen graag contact met je op om een proeflunch in te plannen.

Wil je eerst meer informatie? Klik hier.

Vraag een proeflunch aan