Heerlijke, verse lunch op kantoor.

De lunch op kantoor, hét moment om werk even los te laten en te genieten van lekker eten. Kan jouw break wel wat variatie gebruiken en een tikkie gezonder? Dan is een lunch van De Buurtboer een goede oplossing voor jouw kantoor! Momenteel leveren wij in de Randstad.

De Buurtboer biedt een lokale, kwalitatieve en flexibele kantoorlunch aan.

Met verrassende, seizoensgebonden producten, geleverd in een gerecyclede krat. Samengesteld op basis van jouw wensen en een goede portie inspiratie. We verrassen graag met nieuwe smaken, maar omarmen ook jouw persoonlijke eetgewoontes. En het allerbelangrijkste: we maken jouw lunch ongelooflijk lekker.

Wat je kunt verwachten van onze lunch op kantoor?

Prikkelende salades, verwarmende soepen, goede spreads en ambachtelijk brood.

We hebben een divers aanbod van vegan of vega opties tot scharrelvleeswaren en biologische kaas. De keuze is aan jou.

Vraag een brochure aan voor jouw lunch op kantoor

Wil je meer weten over De Buurtboer en ben je geïnteresseerd in een lekkere, gezonde en lokale lunch op jouw kantoor?

Brochure aanvragen

Wat onze klanten van hun Buurtboer lunch op kantoor vinden.

We kunnen natuurlijk zelf enthousiast vertellen over wat we doen, maar het is belangrijker wat onze klanten zeggen. Daarom hecht De Buurtboer veel waarde aan feedback. Want iedere mening telt.

Lees onze klantenreviews

Bekijk een greep uit ons assortiment.

Laat je elke dag opnieuw verrassen door de variatie in ons aanbod. Onze leveranciers werken uitsluitend met de beste lokaal geproduceerde en seizoensgebonden producten.

Bekijk ons assortiment

Onze visie op lunch op kantoor

Lees meer over waarom wij geloven dat een lunch op kantoor met een focus op duurzaamheid, smaak en lokaal een verschil kan maken voor jouw organisatie.

Onze visie

Veelgestelde vragen over de lunch op kantoor

Hierbij een overzicht van onze meeste gestelde vragen.

Wat zit er in de bedrijfslunch?

Wij vinden het belangrijk dat iedereen naar wens kan genieten van de lunch. Daarom stem je samen met ons jouw favoriete items samen. Denk hierbij aan een salade, warme maaltijd, brood met spreads, soep, biologische kaas en scharrelvleeswaren en nog veel meer. Je kunt hiervoor vrijblijvend een proeflunch of info aanvragen.

Wat kost De Buurtboer?

Afhankelijk van jouw lunchvoorkeuren en aantallen kan je genieten van een Buurtboer lunch vanaf € 5,- per persoon.

Waar bezorgt De Buurtboer?

We leveren onder andere in Amsterdam en Rotterdam. Je vindt de overige steden op onze levergebied pagina.

Op welke dagen en tijden leveren jullie?

Wij leveren jouw lokale lunch van maandag t/m vrijdag tussen 08:00 uur en 12:00 uur. Onze bezorger levert de dagverse producten tot in jullie kantoor en neemt de overgebleven kratten gemakkelijk mee retour.

Wie zijn jullie leveranciers?

Wij hebben onze lokale partners uitgekozen met duurzaamheid in het achterhoofd. Zo werken onze leveranciers op duurzame wijze, leveren ze een bijdrage aan zo min mogelijk voedselverspilling en creëren kansen voor mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt. Veel van onze leveranciers werken met biologische grondstoffen en maken de lunch items met de hand. Zo garanderen we samen een gevarieerde en verantwoorde lunch voor mens en milieu. Meer weten? Klik hier.

Wat is de minimale afname?

We hanteren een minimale afname van 50 lunches per week. Je bepaalt zelf hoe je hier invulling aan wilt geven. Bijvoorbeeld 5 dagen met 10 collega’s, 1 dag met 50 collega’s of 2 dagen met 25 collega’s.

Hebben jullie vega, vegan of glutenvrije opties?

Zeker! We zijn gek op vega en vegan opties voor zowel onze spreads, soepen, salades als maaltijden. Ook hebben we een ruim glutenvrij assortiment en bespreken we graag jouw persoonlijke voorkeuren.

Probeer vrijblijvend een proeflunch met 50% korting.

Trek gekregen? Vul hieronder je gegevens in, dan nemen we contact met je op om een proeflunch in te plannen.

Liever eerst meer informatie, neem contact met ons op of vraag jouw brochure aan.

 

 

Proeflunch lunch op kantoor