Waarom een gezonde lunch op je werk belangrijk is

Herken je het gevoel dat je na de lunch het liefste een dutje zou willen doen? Even geen zin in werk, en moeite om je weer te concentreren? Hoewel hier meerdere redenen voor kunnen zijn, is het goed om te weten dat je lunchkeuze impact kan hebben op je energielevel. De Buurtboer helpt je daar graag bij. Bye bye dip, hallo lekkere en bewuste lunch!

De voordelen van een gezonde lunch op je werk

Het bedrijf waar je werkt is niet alleen je werkplek, maar ook een moment voor connectie met collega’s. Want werken doen we tegenwoordig ook thuis of in het café om de hoek. Het “kantoormoment” is een stuk waardevoller geworden, maar hoe kun je als office manager het teamgevoel op een ongedwongen manier stimuleren? Heb je er al eens aan gedacht om een lekkere en lokale lunch te organiseren? Samen aan tafel, genietend van jouw ideale lunch boordevol energie. En als het even kan ook zonder telefoon. Dat is een écht moment voor elkaar.

De voordelen van lunchen met De Buurtboer.

  • Bekende smaken maar ook de nodige portie inspiratie.
  • De makkelijkste manier om voedzame salades en soepen te eten, dus meer energie.
  • Een extra boost voor de teamspirit.
  • Verhogen van de productiviteit op het werk.
  • Lunchen zonder gedoe, wij nemen het werk uit handen.

Zo ziet een gezonde lunch van De Buurtboer eruit

Wij geloven dat een bewuste lunch bestaat uit een goede balans. Van voedzame salades tot verwarmende soepen en ambachtelijk brood. Maar ook de heerlijkste items voor jouw genietmoment. Want genieten moet altijd het belangrijkste ingrediënt blijven. 

Trek gekregen? Probeer een proeflunch

We nemen binnen 2 a 3 werkdagen contact met je op om de proeflunch in te plannen. We streven ernaar om efficiënt te zijn in het afhandelen van verzoeken en zullen snel reageren op onze klanten.

Weet je het nog niet zeker? Vraag hier om meer informatie over de lekkerste kantoorlunch van Rotterdam.

Vraag een proeflunch aan