Een lifestylemerk met een sociale missie.

Interview met Marie-Stella-Maris

Marie-Stella-Maris werd in 2011 opgericht met het idee dat iedereen recht heeft op schoon drinkwater. Daarom doneren ze structureel een deel van de omzet aan schoon drinkwaterprojecten.  Met de verkoop van natuurlijk mineraalwater, natural body care en luxe huisparfums doneert Marie-Stella-Maris een vast percentage aan duurzame schoon drinkwaterprojecten. Dit zijn inmiddels ca. 14 projecten in voornamelijk Afrika, maar ook in sommige delen van Azië. 

Eetpaspoort

Naam: Suzanne Tan 

Bedrijf: Marie- Stella- Maris

Luncht samen met: 40 personen

Favoriete lunchitems: De eiersalade met dille. De ambachtelijke crackers van Kari’s zijn ook heerlijk. 

Guilty pleasure product: Sowieso het suikerbrood!

Bewust genieten

Suzanne Tan – People & Workplace Manager bij Marie- Stella- Maris: “Als bedrijf doen wij er veel aan om de negatieve impact op het milieu te beperken. Zo financieren wij schoon drinkwaterprojecten in voornamelijk Afrika, maar ook op kantoor proberen we onze invloed op mens en milieu te beperken. We lunchen uitsluitend vegetarisch op kantoor en twee keer2x per week wordt deze door De Buurtboer verzorgd.” 

 

Samen lunchen.

Hoe zo’n lunch er bij Marie- Stella- Maris aan toegaat? Suzanne vertelt: “Onze stagiaires zetten alles klaar. We hebben een hele mooie bistro-achtige lunchroom met marmeren tafels. Iedereen pakt wat salade of waar je die dag zin in hebt. Lunchen doen we vrijwel altijd samen. We nemen écht de tijd. Omdat je met elkaar in een informele setting zit, leer je je collega’s ook op een andere manier kennen. Zo spreek je trouwens ook veel makkelijker andere delen van je organisatie, wat zeker belangrijk is. Doordat je samen aan tafel zit, eet je bewuster en gevarieerder. Bij droog weer gaan we vaak na de lunch nog even wandelen, bij zon eten we veelal buiten.”

 

Wil je ook weten hoe lekker samen lunchen kan zijn? 

Vraag een proeflunch aan