Experimenteren met content werpt zijn vruchten af…

Een piek in het aantal website bezoekers!

De afgelopen weken zijn we flink aan het experimenteren met onze contentstrategie. Dat loont! Want we horen steeds vaker dat mensen ons online voorbij zien komen. Da’s natuurlijk fijn om te horen. Maar ook in onze data zien we dit terug. Hoe komt dat en vooral; hoe nu verder?

De reden dat we zoveel delen is niet alleen omdat we zichtbaarder willen zijn of trots zijn op onze mijlpalen, maar ook omdat we op deze manier leren wat onze volgers (jullie) graag willen lezen. Daar krijgen we steeds een beter beeld van…

Zo deelden we onlangs een aantal video’s over onze leveranciers. Zij zijn immers de sterren in ons verhaal. En als bedrijf hebben wij het geluk dat we zo dicht bij ze staan, echt weten wie er achter de producten zit en welke reis onze producten afleggen voor ze op jullie bord belanden.

We vinden het daarom onze verantwoordelijkheid om hier transparant over te zijn en ons netwerk te leren hoe je lekker, gezond en verantwoordelijk eet.

Maar we zijn daarin gelukkig niet alleen. Want toen we begin mei video’s op TikTok en Instagram over onze kaasboerin Eva en spread-chef Remy plaatsten, gebeurde dit in onze data…

Een piek in het aantal website bezoekers en ons online bereik. Een aantal video’s had zelfs 40.000+ views!🎉

Wat nu?

Natuurlijk is onze strategie niet om van piek naar piek te gaan, we willen immers stabiel groeien. Ons doel is uiteindelijk om ons netwerk te voorzien van content waar ze wat aan hebben, zodat ze niet alleen leren over onze diensten maar ook over het thema ‘bewust eten’ in de breedste zin van het woord. Deze experimenten helpen daarbij.

Dus dit soort content maakt naar meer!

Daarom gaan we ons nu buigen over o.a. deze vragen:
🌱 Hoe kunnen we onze lessen verwerken in een duurzame contentstrategie
📡 Bereiken we met onze content de juiste mensen
📝 Op welke manier kunnen we onze missie, visie en product het best over de bühne brengen

Genoeg te ontdekken dus! Wij duiken nog even de content keuken in.