Bedrijfslunch in Rotterdam, makkelijk en lekker lunchen.

Bestel je je boodschappen online wat wekelijks veel tijd kost? Dit kan anders. Ben je op zoek naar inspiratie maar wil je ook rekening houden met de wensen van jouw collega’s? Dan is de lunch van De Buurtboer misschien iets voor jou!" naar "Bestel je de bedrijfslunch in Rotterdam online wat wekelijks veel tijd kost? Dit kan anders. Neem contact op voor een inspirerende kantoor lunch in Rotterdam die dagelijks wordt bezorgd. We houden ook rekening met de wensen van jouw collega’s. Met De Buurtboer wordt jouw bedrijfslunch beter!".

Kies De Buurtboer voor een lokale, kwalitatieve en flexibele bedrijfslunch in Rotterdam.

Met verrassende en herkenbare smaken, perfect afgestemd op de wensen van jouw collega’s. Wat je kunt verwachten? De beste producten uit de regio Rotterdam. Van Jordy’s Bakery tot Keurslager van Linschoten. Prikkelende salades, verwarmende soepen, heerlijke spreads en vers brood. We hebben een divers aanbod scharrelvleeswaren en biologische kaas, maar ook vega en vegan opties. De keuze is aan jou. Eenvoudig en elektrisch bezorgd op jouw kantoor. Zo bezorgen we in bijvoorbeeld Hilligersberg maar ook in Katendrecht.  En het allerbelangrijkste: we maken jouw lunch ongelooflijk lekker. Ontdek ons assortiment.

Waarom een bedrijfslunch van De Buurtboer een goed idee is.

Of je wekelijks of dagelijks op zoek bent naar een lekkere bedrijfslunch in Rotterdam, wij regelen het voor je! Zo werkt De Buurtboer. Samen bespreken we jouw voorkeuren zodat jij kunt genieten van een ontspannen lunch met jouw collega’s. Ook zijn we super flexibel: we passen jouw wensen zonder probleem voor je aan. We werken samen met lokale leveranciers uit de regio Rotterdam, dus krijg je lekkers uit de buurt. Door je bedrijfslunch te regelen via De Buurtboer help je heel makkelijk mee in de strijd tegen voedselverspillingBen jij al overtuigd?

Vraag een brochure aan.

Wil je lunch bestellen in Rotterdam en wil je meer weten over wat De Buurtboer kan betekenen voor jouw bedrijfslunch?

Vraag onze brochure aan

Wat onze klanten van hun Buurtboer lunch op kantoor vinden.

We kunnen natuurlijk zelf enthousiast vertellen over wat we doen, maar het is belangrijker wat onze klanten zeggen. Daarom hecht De Buurtboer veel waarde aan feedback.

Lees onze klantenreviews

Hierbij een overzicht van onze meeste gestelde vragen.

Veelgestelde vragen over de lunch op kantoor in Rotterdam.

Wat zit er in de bedrijfslunch?

Wij vinden het belangrijk dat iedereen naar wens kan genieten van de lunch. Daarom stem je samen met ons jouw favoriete items samen. Denk hierbij aan een salade, warme maaltijd, brood met spreads, soep, biologische kaas en scharrelvleeswaren en nog veel meer. Je kunt hiervoor vrijblijvend een proeflunch of info aanvragen.

Wat kost De Buurtboer?

Afhankelijk van jouw lunchvoorkeuren en aantallen kan je genieten van een Buurtboer lunch vanaf € 5,- per persoon.

Wat zijn de voordelen van een bedrijfslunch bestellen via De Buurtboer in Rotterdam?

Wij doen dagelijks ons best om zo lokaal mogelijk onze producten te sourcen voor jouw bedrijfslunch. Is jouw kantoor gevestigd in Rotterdam dan ontvang je bijvoorbeeld brood van Jordy’s Bakery en vleeswaren van Keurslager van Linschoten. Door lokaal te sourcen en elektrisch te bezorgen trachten wij jouw carbon footprint zo klein mogelijk te houden.

Waar bezorgt De Buurtboer?

We leveren onder andere in Amsterdam en Rotterdam. Je vindt de overige steden op onze levergebied pagina.

Kan ik een proeflunch aanvragen voordat ik een reguliere bestelling plaats?

Dit is zeker mogelijk! Via onze proeflunch aanvraag pagina kan je dit makkelijk doen. Hierna nemen we contact met je op om jouw bedrijfslunch in te plannen.

 

Hoe kan ik mijn bedrijfslunch in Rotterdam bestellen?

Als je eruit bent wat je wensen zijn voor jouw kantoor in Rotterdam, dan kan je via onze offerte pagina deze doorgeven. Hierna ontvang je van ons een offerte op maat en na akkoord kan jouw bedrijfslunch gepland worden.

Probeer vrijblijvend een proeflunch met 50% korting

Trek gekregen? Vul hieronder je gegevens in, dan nemen we contact met je op om een proeflunch in te plannen. Krijg je meteen 50% korting!

Liever eerst meer informatie, neem contact met ons op of vraag jouw brochure aan.

Een inspirerende bedrijfslunch zorgt voor gezellige kantoor lunch