Lokaal en lekker lunchen in Leiden.

Yes, tijd voor de lunch! Verspil je iedere dag veel tijd met een bezoek aan de supermarkt om de hoek? Bestel je je boodschappen online wat wekelijks veel tijd kost? Dit kan anders. Ben je op zoek naar inspiratie maar wil je ook rekening houden met de wensen van jouw collega’s? Dan is de lunch van De Buurtboer misschien iets voor jou!

De Buurtboer biedt een lokale, kwalitatieve en flexibele kantoorlunch aan in Leiden.

Met verrassende en herkenbare smaken, perfect afgestemd op de wensen van jouw collega’s. Wat je kunt verwachten? De beste producten uit de regio Leiden. Prikkelende salades, verwarmende soepen, goede spreads en ambachtelijk brood. We hebben een divers aanbod scharrelvleeswaren en biologische kaas, maar ook vega en vegan opties. De keuze is aan jou.

Eenvoudig en elektrisch bezorgd op jouw kantoor. Zo bezorgen we in bijvoorbeeld in de binnenstad van Leiden maar ook in het Morsdistrict. En het allerbelangrijkste: we maken jouw lunch ongelooflijk lekker.

Waarom De Buurtboer een goed idee is.

Of je wekelijks of dagelijks op zoek bent naar een lekkere kantoorlunch in Leiden, wij regelen het voor je! Samen bespreken we jouw voorkeuren zodat jij kunt genieten van een ontspannen lunch met jouw collega’s. Ook zijn we super flexibel: we passen jouw wensen zonder probleem voor je aan. We werken samen met lokale leveranciers uit de regio Leiden, dus krijg je lekkers uit de buurt. Door je lunch te regelen via De Buurtboer help je heel makkelijk mee in de strijd tegen voedselverspilling. Ben jij al overtuigd?

Vraag een brochure aan.

Wil je meer weten over De Buurtboer en ben je geïnteresseerd in een lekkere, gezonde en lokale lunch op jouw kantoor?

Brochure aanvragen

Probeer vrijblijvend een proeflunch met 50% korting

Trek gekregen? Vul hieronder je gegevens in, dan nemen we contact met je op om een proeflunch in te plannen.

Liever eerst meer informatie, neem contact met ons op of vraag jouw brochure aan.

Proeflunch lunch op kantoor