Lokaal en lekker lunchen in Den Haag.

Yes, tijd voor de lunch! Verspil je iedere dag veel tijd met een bezoek aan de supermarkt om de hoek? Bestel je je boodschappen online wat wekelijks veel tijd kost? Dit kan anders. Ben je op zoek naar inspiratie maar wil je ook rekening houden met de wensen van jouw collega’s? Dan is de lunch van De Buurtboer misschien iets voor jou!

De Buurtboer biedt een lokale, kwalitatieve en flexibele kantoorlunch aan in Den Haag.

Met verrassende en herkenbare smaken, perfect afgestemd op de wensen van jouw collega’s. Wat je kunt verwachten? De beste producten uit de regio Den Haag. Prikkelende salades, verwarmende soepen, goede spreads en ambachtelijk brood. We hebben een divers aanbod scharrelvleeswaren en biologische kaas, maar ook vega en vegan opties. De keuze is aan jou.

Eenvoudig en elektrisch bezorgd op jouw kantoor. Zo bezorgen we in bijvoorbeeld Scheveningen maar ook in de binnenstad van Den Haag. En het allerbelangrijkste: we maken jouw lunch ongelooflijk lekker.

Waarom De Buurtboer een goed idee is.

Of je wekelijks of dagelijks op zoek bent naar een lekkere kantoorlunch in Den Haag, wij regelen het voor je! Samen bespreken we jouw voorkeuren zodat jij kunt genieten van een ontspannen lunch met jouw collega’s. Ook zijn we super flexibel: we passen jouw wensen zonder probleem voor je aan. We werken samen met lokale leveranciers uit de regio Den Haag, dus krijg je lekkers uit de buurt. Door je lunch te regelen via De Buurtboer help je heel makkelijk mee in de strijd tegen voedselverspilling. Ben jij al overtuigd?

Probeer vrijblijvend een proeflunch

Trek gekregen? We nemen graag contact met je op om een proeflunch in te plannen.

Wil je eerst meer informatie? Klik hier.

Vraag een proeflunch aan