met liefde geperst

Sappen en meer

Op zoek naar een frisse dorstlesser tijdens de lunch? Onze sappen komen vers uit de boomgaard. Of krijg een energieboost met een groenten slowjuice sapjes. Liever (plantaardige) zuivel? Regelen we ook voor je bedrijfslunch!

Schulp Sappen

Albertus Schulp begon in 1861 op één hectare grond in Breukelen. Vijf generaties Schulp groeien op als fruittelers. In 1995 wordt het begin gemaakt met het maken van pure en de herkenbare natuurtroebele sap.

Bij Schulp wordt bij voorkeur Hollands fruit gebruikt, van fruittelers uit de regio. Het volledige proces van persen tot bottelen vindt plaats in eigen huis. Zo beperken zij de food miles en wordt de fruitteeltsector in eigen land ondersteund.

 

Sapje

Sapje perst biologisch sap op ambachtelijke wijze met de slowjuicer. Oprichters Joël Goudsmit en Rosalyn Campell hebben als missie om mensen bewuster te maken van de kracht van gezonde voeding.

De sappen bestaan voor minimaal 85% uit rauwe groenten. Samen met wat fruit, specerijen, kruiden en zeewier maken ze iedere dag met veel liefde verschillende sappen, passend bij het seizoen.

Weerribben Zuivel

Aan de rand van het grootste aaneengesloten laagveenmoeras van Noordwest-Europa, ligt zuivelboerderij Weerribben Zuivel. Eigenaar Klaas de Lange maakt ambachtelijke en biologische zuivel. Zijn koeien lopen het grootste gedeelte van het jaar buiten in een rijke weide vol bloemen en kruiden. Tijdens de koudere maanden verblijven ze op stal, die volledig is ingericht op diervriendelijkheid. Zo bepalen de koeien zelf wanneer ze gemolken willen worden.

Oatly

Biologische haver, zuiver water en wat zeezout. Zo simpel kan iets goeds zijn. Oatly heeft haverdrank op de kaart gezet. Het Zweedse bedrijf werd in de jaren negentig opgericht om een alternatief geluid te bieden op zuivel. Oatly streeft ernaar om een aantrekkelijke reeks producten in het zuivelschap te hebben, die eenvoudig zijn in gebruik, maar bovenal heel smaakvol. Zo maken zij het makkelijker om te kiezen voor een plantaardig alternatief voor zuivel.

Probeer vrijblijvend een proeflunch met 50% korting

Trek gekregen? Vul hieronder je gegevens in, dan nemen we contact met je op om een proeflunch in te plannen.

Liever eerst meer informatie, neem contact met ons op of vraag jouw brochure aan.

Proeflunch lunch op kantoor